top of page

SISUSTUSSUUNNITTELU

JULKITILOJEN SISUSTUSSUUNNITTELU

  Toimiva ja viihtyisä ympäristö kasvattaa liiketoimintaa  

  ja antaa viestin yrityksen brändistä  

Onko yrityksenne muuttamassa uusiin tiloihin tai tarvitsetteko muutosta vanhaan? Sisustussuunnittelijan avulla varmistetaan tilojen tyylikkyys ja toimivuus. Kutsuva ympäristö kasvattaa liiketoimintaa ja antaa viestin yrityksen brändistä. Sisustussuunnittelun avulla parannetaan mm. tilojen toiminnallisuutta, kalustusta, valaistusta, ergonomiaa ja akustiikkaa. Suunnittelulla on vaikutusta myös työntekijöiden viihtyvyyteen, sillä toimivissa tiloissa työnteko on sujuvaa ja tehokasta.

Toimiva ja suunniteltu tila luo viihtyvyyttä

sekä työntekijöille että asiakkaille.

Suunnittelukohteita 

Sisustussuunnittelu voi olla kokonaisvaltaista tai se voi asiakkaan toiveiden mukaan sisältää myös vain tietyt osa-alueet. Julkitilojen suunnittelukohteita voivat olla esimerkiksi:

​​

  • Toimistot

  • Ravintolat ja kahvilat

  • Myymälät

  • Kivijalkaliikkeet (esim. kampaamot)

  • Edustustilat

  • Hotellit

  • Messuosastot

​​

Projekti aloitetaan aina ilmaisella tapaamiskäynnillä joko kohteessa tai toimistollamme. Ensimmäisellä tapaamisella keskustelemme kohteen suunnittelutavoitteista, työn laajuudesta ja toiveista. Tapaamisen jälkeen laadin projektista kirjallisen tarjouksen, jonka asiakas saa sähköisesti 3 arkipäivän sisällä. Suunnittelutyö alkaa tarjouksen hyväksynnän jälkeen. Projektin aikana pidämme asiakkaan kanssa tapaamisia, jotta suunnittelu ja suunnittelun sisältö etenee koko ajan asiakkaan toivomalla tavalla.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

Tuulia Kivelä

yrittäjä, sisustusarkkitehti Si / muotoilija AMK

tuulia@liadesign.fi

puh. 040 0461771

bottom of page